Ženy na body stále čekají

3. října 2022
Ženy na body stále čekají

Tým žen odehrál další náročné zápasy. Doma v Chýni se ženy utkaly s Kladnem a Vinohrady. Report pro diváky sepsala Zuzka.

Tento report ze zápasů žen zbyl tentokrát na mě. Náš perspektivní a dynamicky se rozvíjející tým žen se sešel v sobotu 1. října v domovské aréně. Od začátku pořádání panovala dobrá nálada a mírná lenost. Ono taky, kdo v našem věku chce hrát v 9 ráno. Na pořádání jsme se důkladně připravily a snažily jsme se soupeřky náležitě uvítat.

Prvním soupeřem pro nás bylo Kladno. Zpětně viděno to byl ten vlažnější zápas dne. Nebudeme zastírat, celkem jsme dostaly zabrat. Za zmínku stojí střelecká forma Aničky Jílkové, která proměnila hned tři brejky.

V pauze mezi zápasy se na stolečku objevilo občerstvení, což samozřejmě aktuálně sedící a pracující potěšilo. Jako obvykle nesměla také chybět návštěva nejmenovaného severského obchodu a jeho legendárních kuliček.

Bohužel si jich někteří asi dali moc a nechali tam také svou střeleckou formu. V druhém zápase nás totiž donutil sokolský bagr zaparkovat na našem brankovišti a doufat, že nás něco trefí. První třetinu jsme zaspaly. Od druhé třetiny jsme se trochu chytly, ale bohužel jsme nebyly schopné přetavit ty občasné výpady na útočnou půlku v branku.

Co se dá dělat, pořád čekáme na první bodíky. Já je holkám přeju hned další zápasy a věřím, že to konečně prolomí.

Závěrem mi ještě dovolte poděkovat Vavrochovi, že nás nenechala tahat sirky a šla raději do brány sama, a také našim pořadatelům.