Série proher prolomena

27. února 2023
Série proher prolomena

Dorostenci měli minulý týden nabitý zápasy. Domácí hala v Chýni jim přinesla štěstí a dlouho očekávanou výhru.

Do souboje s Černošicemi ve čtvrteční podvečer jsme nevstoupili zrovna jako favoriti. Pod dohledem Jana Drebitka z mužského C jsme prohráli 2:11. Celkový týmový výkon (v ne zrovna úspěšné sezóně) byl překvapivě lepší než v jiných utkáních. Z našeho kádru se střelecky prosadil Jakub Řápek, který přidal i povedenou asistenci Martinu Plachému.

Brzy v nedělní ráno jsme na hale v Chýni otevírali den zápasem s Dobříší. V první třetině byla hra vyrovnaná a až ke konci pokořil golmana soupeřů Ondřej Bradáč. I druhou třetinu jsme na skóre vyhráli (4:3). Skóroval Luboš Paiskr, Ondřej Bradáč, Štěpán Diviš a legenda Texasu Jakub Řápek. V poslední vteřině jsme dostali nešťastný gól “do kabiny.” Třetí třetina přinesla dvoubrankový posun na obou stranách, tudíž finální skóre bylo 7:5. Prosadili se opět Luboš Paiskr a Štěpán Diviš.

Druhý zápas proti SummerCamps Tatran Střešovice C se z herního hlediska od nás docela povedl i přes to, že jsme nešťastně prohráli 2:5. První třetina přinesla branky jen od soupeře. V druhé třetině se už potřetí za nedělní dopoledne prosadil Luboš Paiskr a zvýšil šance na vyrovnání. Hlavní zápletkou třetiny byly ale naše dva vlastní góly. Ve třetí třetině se nám čtyřgólový náskok soupeř podařilo utnout pouze o jeden gól vstřelený Tobiášem Kopeckým po přihrávce zářícího Luboše Paiskra. Finální stav zápasu 5:2 pro Tatran.

Je vidět, že jako tým jsme přidali na herním tempu. Měli bychom zapracovat na fyzičce a zakončení. Oba brankáři konstantně podávají skvělé výkony.