Šestibodová jízda dorostenců pokračuje

25. ledna 2022
Šestibodová jízda dorostenců pokračuje

V lednu zatím nejúspěšnější tým mužské složky si v neděli připsal dalších 6 bodů do tabulky. Zápasy shrnul Richard Kynzl.

Na nedělní dva zápasy, které se konaly 23.ledna v barrandovské hale, se nás sešlo celkem jedenáct, z toho dva brankáři. Sraz na hale byl v půl devátý. 

Na první zápas, který se konal v devět, jsme nastoupili proti FbC Red Dragons Hořovice. Zápas se pro nás ze začátku nevyvíjel moc dobře. Už v páté minutě nám prostřelili našeho brankáře Olivera Peťka a Hořovice se dostaly do vedení 0:1. Na toto jsme jim v první třetině nedokázali odpovědět. Naše střely míjely jejich branku. 

Na začátku druhé třetiny jsme vyměnili brankáře. Nastoupil Tomáš Velé. Podařilo se nám dát vyrovnávací gól, střelil ho Michal Havlíček, ale bohužel jsme dostali před koncem třetiny další gól. 

Třetí třetina byla pro nás úspěšná, vyhráli jsme jí 3:1. Takže koneční výsledek byl 4:3 pro nás. 

Po zhruba hodinové přestávce na nás čekal další soupeř TJ Sokol Dobříš. První třetina pro nás zas nedopadla dobře. Hned v úvodu po čtyřiceti sekundách jsme dostali gól. Do druhé třetiny jsme nastoupili s úkolem dát gól. A to se nám podařilo. Během sedmi a půl minuty už jsme vedli 6:1. Byl to parádní obrat. O první gól se postaral Jakub Řápek, následoval úspěšný nájezd Martina Plachého. Pak se trefili Petr Remiš, po něm Michal Havlíček dvakrát, z toho jednou v přesilovce a znovu se trefil Martin Plachý. Naši sérii gólů přerušil jeden z hráčů Dobříše, který překonal našeho brankáře. Nás to ale nerozhodilo a do konce třetiny jsme přidali další dva góly (Petr Remiš, Martin Plachý). Ke konci třetiny se blýsknul i náš brankář Tomáš Velé, který vychytal trestné střílení. Třetí třetinu jsme sice prohráli 4:3, ale celkově jsme vyhráli 11:6.  

Byl to pro nás úspěšný víkend, porazili jsme oba dva soupeře a máme dalších šest bodů.