V SOBOTU SE NEDAŘILO

24. ledna 2023
V SOBOTU SE NEDAŘILO

Starší žáci pod dohledem zaskakující trenérské dvojky Drob - Velouš bojovali v sokolské Rieger Aréně. Bohužel Aničce na dovolenou neposlali pěkný vzkaz a ani jednoho svého soupeře neudolali. Čekají tedy, kam je košový systém zavane na příštího turnaj. Zápasy popsal jeden z úspěšných střelců víkendu, David Löffelmann.

V sobotu 21.1. jsme se sešli v hale na Vinohradech v počtu 11 hráčů a 2 brankářů. I přes to se nám nepodařilo zvítězit.
První zápas jsme hráli proti ACEMA Sparta Praha YELLOW. První gól padl v 1. minutě v prospěch soupeře. V 11. minutě nám dal gól opět soupeř, a tak byl stav po první půlce 0:2 pro soupeře. V 18. minutě jsme opět dostali gól od Sparty. Po 20 sekundách si to Vojta Makovec nenechal líbit a snížil. Toto si ale soupeř také nenechal líbit, a tak nám přidali ve 20. minutě další gól. Ke konci zápasu, ve 22. minutě, přidal gól Štěpán Diviš, avšak na výhru nám to nestačilo. Konečný stav zápasu 2:4 pro Spartu.
Druhý zápas jsem hráli proti Tatranu Střešovice. Pro nás tento zápas začal dobře, protože hned v 1. minutě se trefil Tobiáš Kopecký. Ve 3. minutě na 2:0 zvyšoval po krásném gólu Vojta Makovec. Po gólu byl hned vyloučen na 2. minuty Štěpán Diviš za bránění ve hře, ale soupeř přesilovku nevyužil. V 10. minutě jsme dostali gól od hráče z Tatranu. Hned ve 12. minutě jsme zase přidali gól my a svůj první gól za Texas vstřelil David Löffelmann po krásné přihrávce Ondry Sátry. V druhé polovině jsme hned ve 13. minutě dali zase gól my, střelcem byl opět Vojta Makovec. Soupeř nám ale hned přidal 2 góly v 15. minutě, skóre bylo 4:3 pro nás. My jsme si už mysleli, že to udržíme, ale opak byl pravdou. V 19. minutě soupeř srovnal. Bohužel jsme minutu před koncem dostali gól, a tak soupeř otočil skóre. Zápas tedy skončil 4:5 pro Tatran Střešovice.
Třetí zápas jsme hráli proti TJ Sokol Vinohrady B. Hned po prohrané buly jsme po 11 sekundách dostali gól. V průběhu zápasu se nic moc nestalo, velká věc přišla až na konci zápasu, kdy jsme řekli Patrikovi Dvořákovi, ať jde pryč z branky a hráli jsme v šesti v poli. Naše taktika nám vyšla, a proto 18 sekund před koncem dal gól Štěpán Diviš, čímž srovnal na 1:1. Zápas skončil 1:1, proto se muselo jít do samostatných nájezdů. Od nás jeli Lukáš Friesz, Vojta Makovec a Tobiáš Kopecký. Ani jeden z nich však neproměnil na rozdíl od soupeře, kterému se podařilo jedenkrát dostat míček za záda našeho brankáře.