Sobotní turnaj v Čakovicích se moc nepovedl

25. února 2023
Sobotní turnaj v Čakovicích se moc nepovedl

V sobotu 18.2. jsme se sešli ve sportovní hale Čakovice v nevelkém počtu 7 hráčů a 2 brankářů. Možná i proto se nám moc dobře nevedlo.

První zápas sdílíme hřiště s Tatran Střešovice. První jsme zaskórovali my a to hned dvěma rychlými góly. Mysleli jsme si, že to máme v kapse, ale opak byl pravdou. Po dlouhé časové prodlevě nám dali též dva rychlé góly. To nás zaskočilo, a tak jsme si v druhé polovině nechali dát ještě dva góly. Podle Tobiáše Kopeckého to už přehnali, a tak skóroval dokonce dvakrát za sebou. Tatran si to nenechal líbit a zanedlouho nám dali další dva góly. To už nás opravdu naštvalo, ale už jsme stihli dát jen jeden gól. Zápas tedy skončil 6:5 pro Tatran Střešovice.

Druhý zápas jsme se utkali proti Olymp Florbal Apollon. To ovšem Davida Altynského nezaskočilo a v prvních 20 sekundách po přesné nahrávce Tobiáše Kopeckého trefuje branku. Na počátku třetí minuty nahrává Vojtěch Makovec Štěpánu Divišovi, který následně střílí gól. Ve čtvrté minutě si Tobiáš Kopecký vybojuje míček a nahrává jej opět Štěpánu Divišovi, který následně dostane míček za brankářova záda. V páté minutě si míček bere Ondřej Sátra, který nahrává na hokejku Adama Šeminského, a ten proměňuje na 4:0. V té samé minutě se k míčku dostává Štěpán Diviš a posílá ho Davidu Altynskému, který naše skóre opět vylepšil. Další gól padl až v desáté minutě, kdy David Altynski nahrává již známému číslu 4, Štěpánu Divišovi, který opět proměnil. Následující gól se odehrál v polovině první minuty druhé poloviny, kdy skóroval náš soupeř. To ale Davida Altynského neodradilo a po čisté nahrávce Tobiáše Kopeckého znovu skóruje. Na počátku šesté minuty nahrává opět Tobiáš Kopecký a míček získává Vojtěch Makovec, který opět zvyšuje naše skóre. V té samé minutě se k míčku dostal Štěpán Diviš, který jej poslal přímo k Adamu Šeminskému a ten dává svou druhou branku zápasu. U konce osmé minuty míček získává Štěpán Diviš, který ho posílá směrem k Vojtěchu Makovcovi a ten dává další gól. Poslední gól padl 10 vteřin před koncem, kdy střelcem nebyl nikdo jiný než Vojtěch Makovec. Zápas skončil 11:1 pro nás a byli jsme nadmíru spokojeni.

Třetí zápas, který byl zároveň finálový, jsme hráli proti Black Angeles. První gól padl z protihráčovy strany, což nás poměrně rozhodilo. V osmé minutě byl vyloučen hráč protějšího týmu za hru bez hokejky, díky čemuž Vojtěch Makovec po třech vteřinách proměnil. Ve druhé polovině zápasu jsme však faulovali a číslo 36 z protějšího týmu jel nájezd, kterým si přičetli další bod. To si ale ve druhé minutě Tobiáš Kopecký nenechal líbit a opět dostal balónek do sítě za brankářem. Soupeři závěrem stihli přidat ještě další dvě branky. Z tohoto výsledku jsme šťastní moc nebyli, jelikož skončil 4:2 pro Black Angeles.