Sobotní střídačka byla příliš prázdná

2. října 2023
Sobotní střídačka byla příliš prázdná

Další zápasy čekaly juniorský tým. Bohužel se kluci nesešli v dobrém počtu, los také nebyl příznivý, a tak junioři na své první dobré zápasy nenavázali. Kruté výsledky popsal Ríša Kynzl.

Na sobotní juniorské zápasy v TJ JM hale na Chodově se nás sešlo „ opravdu mnoho ”, přesněji 6 + 1. První zápas nás čekal v 16:00 proti ACEMA Sparta D, kteří ovládají první místo tabulky. Soupeřů bylo jedenáct, takže si asi dokážete představit, jak probíhal zápas. Na výhru jsme si úplně nevěřili, spíš jsme chtěli dostat co nejméně gólů. Celý zápas se odehrával na naší půlce, sem tam se nám povedlo dostat na soupeřovu část hřiště. Bohužel vstřelení branky se nám nepovedlo. 

První třetinu jsme měli ještě dost sil a dokázali jsme ubránit soupeřovy střely, tedy až na čtyři. Po první třetině stav 0 : 4. Druhá třetina probíhala úplně stejně akorát s rozdílem gólů. Stav po druhé třetině byl 0 : 11. Poslední třetina byla také stejná jako předchozí. Koneční stav 0 : 19 pro Spartu. 

Druhý zápas začal v 18:20 proti FCB Pitbulls Kolín. První třetina začala mnohem lépe než u předchozího zápasu. Díky brance, kterou vstřelil Luboš Paiskr. Na to soupeři odpověděli dvěma góly. Po první třetině 2 : 1 pro soupeře. S nadějí na výhru jsme se vrhli do druhé třetiny, kde se podařilo vstřelit branky Ondrovi Bradáčovi a Martinu Plachému. Soupeřům se ale také dařilo. Po druhé třetině stav 7 : 3 pro soupeře. Třetí třetina už pro nás nebyla úspěšná vůbec a zápas nakonec skončil 13 : 3.