Béčko na výletě

24. října 2023
Béčko na výletě

Rezerva mužů vyrazila poprvé v sezoně za hranici našeho města, vydala se do Zruče nad Sázavou. Posily z áčka jim evidentně nechyběly, muži konečně přivezli domů 3 body.

Na sobotní zápasy v Zruči nad Sázavou jsme se jako muži B setkali v počtu 10+1.

V první zápase jsme se postavili proti FbK Neveklov. První třetina, která se nám velmi povedla, se odstartovala v 16:00. Už chvilku po třetí minutě se Texas dostal do vedení díky střele Michala Havlíčka, kterému asistoval Martin Plachý. Netrvalo dlouho a Michal opět dostal míček do protivníkovy branky, tentokrát mu asistoval Dominik Havel. Stav po první třetině byl 2:0 pro Texas. Ve druhé třetině se podařilo protivníkům vstřelit gól. Stav po dvou třetinách 2:1 pro Texas. Ve třetí třetině jsme se díky střele Martina Plachého s asistencí Petra Havlíčka dostali do náskoku dvou branek. Soupeřům netrvalo dlouho zmenšit náš náskok, naštěstí ne dorovnat. Stav po třetí třetině 3:2 pro Texas. Jednalo se o naši první výhru v této sezóně.

Do druhého zápasu jsme nastoupili proti SK Dvojka Praha. První třetinu ovládali soupeři, kterým se povedlo nasázet rovnou tři střely do naší brány. Do druhé jsme tedy šli se skórem 0:3 pro Dvojku. Druhou třetinu otevřel gólem soupeř. O pár minut později se povedlo Richardu Kynzlovi snížit stav zápasu na 4:1 pro soupeře. Soupeřům se povedlo ještě do konce třetiny změnit skóre na 5:1. Poslední třetina začala gólem, který dal Honza Sátra bez asistence. Bohužel to byl poslední gól, který se nám podařilo v tomto zápase dát. Konec zápasu dopadl 8:2 pro soupeře.