Předvánoční turnaj spíše o jídle než o florbalových výkonech

5. prosince 2023
Předvánoční turnaj spíše o jídle než o florbalových výkonech

Report z mužů sepsal Adam, který sliboval hattrick v druhém zápase, ale jeho forma bohužel zůstala na obědové pauze v restauraci.

Dne 2.11.2023 byly na programu dva hrací zápasy. První zápas se konal v brzkých ranních hodinách, tato skutečnost se ovšem negativně neprojevila na naší hře, již v úvodu jsme se totiž dokázali dostat do vedení po výborném napadání korunovaným gólem Dominika Havla. Poté jsme ovšem trochu usnuli na vavřínech a místo přidání dalších branek nás soupeř trestal velmi dobrou efektivitou. Skóre pro nás nebylo vůbec příznivé, ale nesložili jsme zbraně a bojovali dál. Dokázali jsme vstřelit dva góly po opětovném zásahu Dominika Havla a Martina Plachého. Bohužel se nám nepodařilo dosáhnout alespoň remízového stavu i přes enormní závěrečný tlak.                   

Druhý zápas by nejspíše každý z nás ponechal bez komentáře a nejraději ho vymazal z hlavy. Od počátku jsme působili velmi špatným dojmem, zápas jsme totálně odbyli a vůbec nic se nám nedařilo. Soupeř byl jednoznačně lepší a zaslouženě vyhrál. 

Z výsledků nemůžeme mít radost, a tak alespoň budeme vzpomínat na výborné občerstvení v místní jídelně s nádherným výhledem na zasněžené okolí. Děkujeme panu kuchaři.