Junioři Stanley Cup nevyhráli

24. října 2023
Junioři Stanley Cup nevyhráli

V neděli odpoledne sehráli junioři další zápasy. Především v druhém zápase si vyzkoušeli atmosféru rovnající se téměř finále Stanley Cupu, což se vzhledem k poměru sil nečekalo. Jsme rádi, že hrající brankář Oliver získal pro první herní zápas sezony takovou kulisu.

Dne 22.10 jsme odehráli zápas v Kunraticích proti Kutné Hoře a Olympu.

Na první zápas jsme se sešli v počtu 6+2. První třetinu prvního zápasu proti Kutné Hoře jsme odehráli 0:2 a druhou taktéž. Třetí třetinu už nebylo sil na obranu ani na útok a skončila 0:7. První zápas skončil 0:11. V průběhu zápasu morálka klesala víc a víc.

Druhý zápas jsme odehráli proti Olympu. První třetinu jsme zahájili gólem od Ondry Bradáče z nájezdu. První třetina skončila 1:5. Ve druhé třetině jsme využili příchod nového hráče Olivera Peťka, který bojoval jako o život. Pár minut po zahájení druhé třetiny využili Ondra Bradáč a Jan Sátra standardku a vyústilo to v gól Jana Sátry. Druhá třetina skončila 1:7. Na třetí třetině jsme úplně vyhořeli, byli jsme naladění do počtu 7 hráčů, a v tom se Jakub Řápek pustil blbými připomínkami do rozhodčího a ten ho vyloučil. Bohužel pro nás jsme ztratili síly a na to jsme doplatili. Poslední třetina skončila 0:14. Celkový výsledek skončil 2:26. Zápasy jsme odehráli a se skvělou náladou jsme odešli domů. Rozhodčí si pískali, jak chtěli a kdy chtěli, oba týmy nadávaly.