Strži po dlouhé době zase doma

19. ledna 2022
Strži po dlouhé době zase doma

Povinnost pořádání doběhla i starší žáky. Jako vždy nás hostila domácí hala v Chýni. Jak turnaj probíhal pro vás shrnul útočník Kryštof Kupča.

V neděli 16.ledna jsme se setkali v hale v Chýni v počtu 10+2. 

První zápas jsme odehráli s Bohemians. Hned v 2. minutě zápasu dal Texas zásluhou Ondry Sátry gól. Do konce první poloviny Texas dal ještě 3 góly a Bohemka dala 1 gól z nájezdu, tudíž 4:1. V druhé polovině zápasu jsme byli ještě akčnější, dali jsme 5 branek a soupeř jen 1. Ondřej Sátra dal 4 góly. Tudíž první zápas jsme vyhráli 9:2. 

Druhý zápas jsme hráli s Panthery. Už od začátku jsme zaostávali jak na hokejce, tak jsme byli pomalejší a nedostupovali jsme hráče. Pantheři nám za první polovinu dali 5 gólů. V druhé polovině to bylo lepší, ale pořád jsme to nestíhali. Dali jsme 1 gól zásluhou nováčka ve starších žácích Davida Altynského a dostali jsme další 4 góly. S Panthery jsme nakonec prohráli 9:1. 

Po dlouhé přestávce jsme nastoupili do posledního zápasu proti Olympu. První polovinu jsme dohráli za stavu 4:2 zásluhou Kuby Řápka, který se konečně trefil a dal 3 góly. V druhé polovině zápasu padl jen jeden gól, a to opět z  hokejky Ondry Sátry po asistenci Kryštofa Kupči. Poslední zápas jsme vyhráli 5:2 a na turnaji jsme byli celkově třetí.

Děkujeme rodičům a Márovi za pomoc s pořádáním i za dostatek občerstvení v průběhu dne.