Radlické překvapení

24. března 2024
Radlické překvapení

Starší žáci jeli na svůj předposlední zápas v pro ně nezvykle nízkém počtu a byli považováni za outsidery. Zda se texaské pravidlo "když je nás málo, hrajeme lépe" potvrdilo, se dozvíte ve článku od Vojty Mikeše.

V sobotu jsme se sešli v hale TJ Radlice v počtu 8+2. V prvním zápase nás čekal nepříjemný soupeř, a to SK Alien Nation. V tomto zápase otevíral skóre Séba Kobes. Potom se dlouho nic nedělo a to by bylo vše k 1. části. Ve druhé části se do 19. minuty nic zásadního nestalo, ale poté se bohužel prosadil náš soupeř a zápas tak skončil 1:1.

Druhý zápas jsme hráli proti Blue Horse Stochov. Bohužel jsme ale ve 38. sekundě dostali gól. Ale 20 sekund na to se trefil Honza Bartošík. Potom se hráč soupeře „nechal“ vyloučit a měli jsme přesilovku, kterou jsme sice nevyužili, ale hned po konci naší přesilovky se trefil opět Honza Bartošík. První část skončila 2:1 pro nás. Druhá část byla klidnější a prosadil se zase Honza Bartošík, který zkompletoval hattrick a zápas jsme vyhráli 3:1.

Třetí zápas (o postup do prvního koše) jsme odehráli proti FBC Rakovník. Hned ve 27. sekundě jsme bohužel dostali gól. Pár minut na to dal náš kapitán gól do šibenice a bylo srovnáno. Ale po následujícím buly nám utekl jejich útočník a dokázal se prosadit. Chvilku na to po chybě soupeře v rohu skóroval Vojta Mikeš. Ovšem pak nám do konce první části dokázali dát ještě 3 góly. Po první části jsme prohrávali 2:5. V druhé části jsme nejdřív dostali jeden gól, ale potom jsme jim dokázali dát ještě jeden gól, míček do brány vstřelila Verča Bumbová. Nicméně Rakovník dal pak ještě jeden gól. Poslední 2 minuty jsme hráli ve čtyřech, protože byl vyloučen náš kapitán za sekání. A tím tento zápas skončil 3:7. I přes tuto prohru jsme skončili na turnaji na druhém místě a pro příští turnaj zůstáváme ve druhém koši.