CAME BACK IS REAL

1. února 2024
CAME BACK IS REAL

Celodenní výlet starších žáků do Stochova z pera brankáře Kuby.

Came back is real. Tato věta je přesný popis třetího zápasu o umístění, ale nepřebíhejme. V sobotu 27.1.2024 jsme se sešli na stadionu SH Stochov s jednou novinkou, a to byl HONZA BARTOŠÍK, který si na tomto turnaji odbyl svůj debut.

Náš první soupeř byl tým RED DRAGONS HOŘOVICE, kterému jsme bohužel podlehli 3:0. Druhý zápas jsme měli velké odhodlání vyhrát, ale v cestě nám stáli Kanonýři z Kladna. Po prvním poločase jsme prohrávali o jeden gól a po začátku druhého poločasu jsme dokonce srovnali. Nakonec jsme podlehli o dva góly, tudíž 3:1.

Po dvou prohraných zápasech jsme měli poslední zápas velké odhodlání k výhře, ale začátek zápasu tomu příliš nepomohl. Po prvním poločase jsme prohrávali 3:0, po začátku druhého poločasu jsme dokonce dostali ještě jeden gól a brankář Kuba Kotula měl hlavu v daních. Ale po vybojovaném nájezdu si vzal Štěpán Diviš situaci do svých rukou a proměnil vybojovaný nájezd s komentářem (cituji): "To bylo těsný". Po dvou vyloučených hráčích soupeře skórovala Roza Zvolánková.

COME BACK IS REAL? Stav utkání byl 4:2, do konce zápasu zbývalo zhruba 4 minuty. Po jedné minutě skóroval zase Štěpán Diviš a bylo to 4:3. Byli jsme hodně blízko ke srovnání na 4:4, až se to povedlo Štěpánovi Divišovi a završil svůj hattrick v čase 1:10 před koncem zápasu. Pak už se do konce utkání nic nestalo.

Protože zápas o umístění v základní hrací době skončil nerozhodně, rozhodnout musely nájezdy. Začínali kluci ze Slaného. První nájezd jel hráč z číslem 7 Richard Hrubý. Pomalu se rozběhl proti brankářovi Kubovi, který tento nájezd vychytal a poté řádně oslavil s Richardem Kobešem. Na nájezd Texasu se vybral David Altinski #7, který dával gól. Na druhý nájezd ze Slaného se vydal čahoun Jakub Havelka #19, který nekompromisně proměnil. Na druhý nájezd Texasu se vydal Míra Lovčinský, který bohužel gól nevystřelil. Na třetí nájezd Slaného se vydal Kryštof Šeps #10, který branku netrefil. Poslední a rozhodující nájezd si vzal kdo jiný než Štěpán Diviš, který nájezd proměnil a came back završil. Tímto posledním zápasem turnaj skončil.