Absence ostrostřelce Honzy a defenzivní florbal

6. března 2024
Absence ostrostřelce Honzy a defenzivní florbal

Starší žáci se na své druhé pořádání opět vrátili do prvního koše, což mohl být trochu šok poté, co minulý turnaj odehráli ve třetím. V následujícím článku se dozvíte, jak se jim hrálo.

V neděli 3.3. jsme se sešli v počtu 11+1 v naší domovské hale v Chýni. První zápas jsme odehráli proti Buldoci Radotín-Davle. Jak už u nás bývá zvykem, první zápas jsme vždy rozespalí a chvíli nám trvalo, než jsme se dali trochu dohromady. Davle převážně ovládala hru. V druhé polovině jsme začali více útočit a celkový výsledek dopadl remízou 6:6.

Jako další soupeř nás čekal TJ Sokol Dobříš. Zvolili jsme spíše obranu než útok, protože jsme již věděli, jaké skóre potřebujeme ke druhému místo ve skupině. Od druhé poloviny, když bylo vyrovnáno, jsme začali také útočit, ale bohužel to nestačilo a konečný výsledek byl 3:4 pro Dobříš.

Jako poslední nás čekal Olymp Florbal Poseidon. Nedostávali jsme se moc do útoku, zbytečně jsme ztráceli míček, a tak také dopadl konečný výsledek 5:1. U nás dala jediný a také svůj první gól v sezóně Veronika Bumbová.