Prospaný první zápas a postupné zlepšování

7. prosince 2023
Prospaný první zápas a postupné zlepšování

Report tentokrát sepsal nováček Richard Kobes, který se na turnaji rovnou blýskl hattrickem a společně se svým bratrem Sebastiánem vstřelili první texaské branky.

V sobotu 2. prosince se sešel náš tým na Radlicích, bylo nás 12 i s brankářem. První zápas neprobíhal vůbec dobře, hráli jsme proti FBC Rakovník. První minutu zápasu jsme se moc nepředvedli, ve 35. vteřině nám dali gól a skóre bylo 0:1. Po pár minutách se nikdo neprosadil. Bohužel v 6. minutě nám vstřelili další gól a zvýšili skóre na 0:2 Do zbytku poločasu nám dali další 2 góly. Druhou půli jsme nezačali vůbec dobře, v druhé minutě nám na oslabení vstřelili gól. Po jedné minutě ještě další a do konce zápasu jsme inkasovali ještě 2 góly. Skóre bylo 0:8 pro soupeře. Za celý zápas se nikdo z našeho týmu neprosadil, přestože pár dobrých šancích bylo.

Druhý zápas jsme hráli proti Buldokům Radotín - Davle. První poločas probíhal o mnoho lépe než celý předchozí zápas, náš tým byl živější a více taktický. Přesto ale nikdo v první půli gól nedal. Druhá půle začala velmi dobře, v 16. vteřině Václav Budil skóroval a vyhrávali jsme 1:0. Ale bohužel v 8. minutě jsme měli oslabení, protože Sebastian Kobes šel na 2 minuty za sekání. Potom v 9. minutě jsme inkasovali gól. Po zápase se Sebastian Kobes vyjádřil, že to byl naprosto čistý zákrok. Do konce zápasu se nikdo neprosadil a skóre zůstalo 1:1. S protivníky jsme si podali ruce a alespoň tu remízu máme.

Třetí zápas jsme hráli proti FBC Žralokům Příbram. Začali jsme velmi dobře, ve 22. vteřině po faulu soupeře náš kapitán Štěpán Diviš z nájezdu dal pěkný gól. Hned po 8 vteřinách dal kapitán další gól. V šesté minutě soupeř skóroval. Ale naštěstí po té se Sebastian Kobes prosadil a na konci šesté minuty dal svůj první gól. Po minutě Richard Kobes dal také svůj první gól díky dobré přihrávce Miroslava Lovčinského. Po 14 vteřinách jsme dostali gól a skóre bylo 4:3. Do konce poločasu skóroval jen náš tým a to: Václav Budil, Ondřej Mašek, Kryštof Diviš a kapitán který zkompletoval hattrick. V druhé polovině jsme nedostali ani jeden gól. Ale za to my jsme zvyšovali náskok 6 góly, které dali: kapitán, Miroslav Lovčinský, Ondřej Mašek, Sebastian Kobes a Richard Kobes, který si také zkompletoval hattrick. Konečný výsledek byl 14:3 a stále zůstáváme ve druhém koši.