Dva nováčci v sestavě a osobní trest

16. října 2023
Dva nováčci v sestavě a osobní trest

Starší žáci si svůj výkon 3. turnaj v lize představovali jinak.

Druhý říjnový turnaj se odehrál na Kladně. Sešli jsme se v počtu 10+1. První turnaj jsme hráli proti Mělníku. První gól padl v osmnácté minutě, který dal náš kapitán Štěpán Diviš. Po pár minutách nám soupeř dal první gól. Skóre se vyrovnalo na 1:1. Další, kdo skóroval z týmu, byl Ondřej Mašek. stav 2:1. Hned po dalších dvou minutách jsme dali další gól, ten si připsal David Altynski. Do konce prvního zápasu jsme se snažili ubránit naší branku, ale bohužel se nám to nepovedlo a ke konci zápasu jsme dostali další dva góly. Zápas skončil remízou 3:3.
Druhý zápas jsme hráli proti Hořovicím. První dali gól Hořovice. První soupeřovu branku vstřelil David Altynski, a tím vyrovnal skóre na 1:1. Hned, co se rozehrálo, náš tým dostal další gól od Hořovic. Skóre bylo 1:2. Na konci druhé třetiny skóroval náš kapitán a dorovnal na 2:2. Ve čtrnácté minutě dával gól David Altynski a skóre se proměnilo na 3:2. Ve dvacáté minutě jsme dostali poslední dva góly a konečný výsledek byl 3:4. 
Poslední a třetí zápas jsme hráli proti domácímu týmu Kladno. Hned v první minutě trefil soupeřovu branku náš kapitán a o minutu a čtvrt později dával jeho mladší brácha Kryštof Diviš gól. Skóre bylo tedy 2:0. V deváté minutě první třetiny dostal David Altynski osobní trest, tedy 10 minut na trestné. Hned, co Davidovi Altynskemu skončil osobní trest. střílel na branku a dal gól skóre bylo 3:0 Po cca třech minutách střílel protihráč na naši branku a dal gól. Skóre bylo 3:1. Po chvíli bránění vyjel náš kapitán na soupeřovu branku a střílel - 4:1. V posledních deseti sekundách soupeř dal svůj poslední gól. Konečný výsledek je 4:2 a my odjíždíme s jednou výhrou.