Na návštěvě o koš výš

7. listopadu 2023
Na návštěvě o koš výš

Starší žáci se na pořádání vrátili do prvního koše. Budou ale potřebovat ještě hodně zabrat, aby v něm mohli konkurovat ostatním týmům.

V sobotu 4.11. jsme se v 8:30 sešli v Chýni v hojném počtu 11 hráčů. První zápas jsme hráli proti ACEMA Sparta Praha. Bohužel hned v prvních pěti minutách nám dal soupeř tři góly a v následujících šesti minutách další tři. V sedmnácté minutě se do toho nás kapitán Štěpán Diviš pořádně opřel, skóroval a hned minutu na to skóroval Václav Budil. Koncové skóre bylo 6:2 pro Spartu.

Soupeřem v druhém zápase byl Olymp. Opět se vstřelenými brankami začal soupeř a v první polovině zápasu jsme dostali pět gólů. Částečně jsme se probrali až minutu před koncem druhé poloviny, kdy skóroval Štěpán Diviš. Druhý zápas skončil opět neúspěšně, tedy 6:1 pro Olymp.

Třetí zápas skončil opět neúspěšně a to proti Dobříši. Avšak kapitán Štěpán Diviš se toho nezalekl a hned v první minutě skóroval. Aby v tom nebyl sám, tak dalším gólem přispěl Kryštof Diviš o dvě minuty později. Další góly padly až na konci první poloviny a to od soupeře v jedenácté minutě. Hned ze začátku druhé poloviny zazářil Václav Budil. Dva poslední góly padly na konci druhé poloviny a to od soupeře. Poslední zápas skončil 4:2 pro Dobříš.