JAKÁ BYLA SEZÓNA: STARŠÍ ŽÁKYNĚ

18. června 2019
JAKÁ BYLA SEZÓNA: STARŠÍ ŽÁKYNĚ

Složitou sezónu starších žákyň hodnotí trenér DANIEL FIŠER.

1) Jak jsi spokojený s týmem za celou sezónu. Co se povedlo a naopak nepovedlo?

Jsem rád že se přihlásila soutěž 5+1, jelikož jde o velký florbal a je zde i prostor pro mnohem více taktických pokynů. O to víc mě mrzí, že holek na zápasy moc nechodilo, nebylo to tedy ani tak o taktických pokynech, jako spíš tom to na hřišti vydržet, odstát, odbojovat a přežít.


2) Kdo z týmu si zaslouží extra pochvalu?


Pochvalu určitě zaslouží mladší holky, které chodily pomáhat starším žákyním a nebyly rozhodně do počtu, ba naopak Kája se dokonce dělí o první místo v kanadském bodování s Mončou Prokopovou a to byla Kája navíc 11 zápasů v brance, odkud taky držela holky a ukázala, že je tak opravdu hodně všestrannou hráčkou.


3) Jak budeš trávit pauzu před další sezónou?


Jelikož se jedná o moje poslední prázdniny, tak si je chci užít pořádně. Od září totiž nastupuji do zaměstnání a tak si budu chtít užít prázdniny jak s rodinou, tak s přáteli. Příští sezonu ovšem budeme chtít s naším mužským "B" týmem po sestupu se vrátit do vyšší ligy a slavit v příští sezoně postup, takže se určitě budu chtít udržovat ve formě a chodit si zaběhat, zajezdit na kole a když to půjde, tak si i zajít během prázdnin někam zahrát florbálek.


4) Co by si vzkázal svým svěřencům na letní prázdniny?


Holkám přeji samozřejmě ať si taky užijí naplno prázdniny, odpočinou si od florbalu, ale ať také nezahálejí a najdou si čas na sportování.